Πηγαίνοντας στο Super Market

Τον τελευταίο καιρό ήμουν τόσο απασχολημένος που δεν είχα κάποια ευκαιρία να βρεθώ για λίγο στη φύση και να ασχοληθώ με τη φωτογραφία. Επειδή όμως όπως λέει και το αρχαίο ρητό “Πενία τέχνας κατεργάζεται”, πριν λίγες μέρες σκέφτηκα, ότι μιας και το Super Market είναι δίπλα στο πάρκο “Α. Τρίτσης”, θα μπορούσα να ξεκλέψω λίγο χρόνο για μια γρήγορη βόλτα εκεί. Έτσι δύο μέρες αργότερα φεύγοντας από το σπίτι για ψώνια, πήρα μαζί και τη φωτογραφική μηχανή με τον 300άρη φακό και βρέθηκα για μια ώρα στο πάρκο.

Όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις, οι καλύτερες ευκαιρίες έρχονται πάντα όταν δεν τις περιμένεις. Έτσι και αυτή τη φορά, μόλις έφτασα κοντά σε μία από τις λίμνες του πάρκου ελπίζοντας να δω κάτι στο νερό, ένα Ξεφτέρι πέρασε πάνω από το κεφάλι μου κρατώντας ένα περιστέρι που μόλις είχε πιάσει.
Το ακολούθησα και για την επόμενη μισή ώρα προσπάθησα να πλησιάσω, ώστε να βγάλω μερικές φωτογραφίες. Το πιο δύσκολο ήταν ότι εκείνη την ώρα στο πάρκο βρισκόταν αρκετός κόσμος που χωρίς καν να το δει, περνούσε τόσο κοντά, που το έδιωχνε πριν προλάβω να πλησιάσω. Παρ’ όλα αυτά στο τέλος κατάφερα μερικές κοντινές λήψεις που ομολογώ ότι ποτέ πριν δεν είχα την ευκαιρία να πάρω.

Comments are closed.