Καλή αρχή !

Λοιπόν αυτό είναι. Το πήρα απόφαση. Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να στήσω μια αξιοπρεπή ιστοσελίδα, αλλά η δουλειά και οι διάφορες υποχρεώσεις με αναγκάζουν να πηγαίνω όλο και πιο πίσω το πλάνο της ολοκλήρωσης της. Επιπλέον το να ασχολείσαι με το χόμπι σου αργά το βράδυ, προκαλεί τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες της συζύγου, παρά την τεράστια υπομονή και την κατανόηση που έχει δείξει μέχρι τώρα. Το χειρότερο δε από όλα, είναι το ότι κάθε φορά κάτι δεν μου αρέσει, κάτι θέλω να φτιάξω λίγο καλύτερο, και τελικά η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ.

Τέλος παρά το ότι ασχολούμαι επαγγελματικά με λογισμικό και υπολογιστές για πάνω από 20 χρόνια, η σχεδίαση ιστοσελίδων δεν με είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν, οπότε είχα πολλά πράγματα να μάθω.

Επειδή οι διακοπές πλησιάζουν επικίνδυνα, αποφάσισα να ξεκινήσω την ιστοσελίδα πιλοτικά, με όλες τις ατέλειες που σίγουρα έχει και χωρίς να το πολυσκεφτώ είναι η αλήθεια. Άλλωστε εδώ που τα λέμε δεν περιμένω και πολύ κόσμο εδώ, τουλάχιστον όχι ακόμα μιας και η φωτογραφία άγριας φύσης στην Ελλάδα είναι άγνωστη στον πολύ κόσμο.

Εδώ θα ανεβάζω κάποιες από τις φωτογραφίες μου, θα διηγούμαι ίσως κάποια περιστατικά από τις εξορμήσεις μου, εντυπώσεις από τα μέρη που επισκέπτομαι αλλά και από τον φωτογραφικό μου εξοπλισμό και γενικά ότι άλλο θεωρώ άξιο λόγου.

Ελπίζω να ξαναγυρίσετε εδώ και μην παραλείψετε να στείλετε τα σχόλια και τις προτάσεις σας.

Καλή αρχή λοιπόν !

Comments are closed.